fbpx

Zaboravite na providne helanke: Kako izabrati pravi par za vaš trening

Helanke su postale jedan od najpopularnijih komada odeće kada je reč o vežbanju. Razloga za to je mnogo, ali jedan od ključnih je njihova udobnost i praktičnost. Međutim, kako bi se izbegli neprijatni trenuci i očuvalo samopouzdanje, važno je voditi računa da se helanke za trening ne provide.

Prvi i osnovni razlog zašto je važno da se ne provide prilikom treninga je taj što takva situacija može izazvati osećaj nelagodnosti kod osobe koja vežba. Naime, providne helanke mogu otkriti više nego što je poželjno, što može rezultirati osećajem neugodnosti. U takvim situacijama, umesto da se fokusiramo na trening i dajemo sve od sebe, pažnja nam je usmerena na to da li nas neko posmatra i šta drugi ljudi misle o nama.

Drugi razlog zašto je bitno da helanke za trening  ne provide je taj što to može uticati na naše performanse prilikom vežbanja. Naime, ako smo zabrinuti zbog toga kako izgledamo, to može odvratiti našu pažnju od pravilnog izvođenja vežbi, što može dovesti do lošijih rezultata.

Pored toga, helanke koje se provide  mogu biti znak lošeg kvaliteta materijala od kojeg su napravljene. One koje su napravljene od tanjeg i jeftinijeg materijala se  često provide, dok one koje su napravljene od kvalitetnijih materijala pružaju veću pokrivenost i podršku. Stoga, pri izboru helanki za trening, važno je obratiti pažnju na materijal od kojeg su napravljene i izabrati one koje su napravljene od čvršćih i kvalitetnijih materijala.

Ipak, treba imati u vidu da ukoliko izaberemo svetle nijanse helanki, treba da prilagodimo veš jer se na svetlijim bojama više primećuje i ocrtavanje šavova.

Tips&Tricks da se svetle helanke ne provide i ocrtavaju:

  • Prilagoditi boju veša boji helanki, na svetle boje izbegavati veš u jarkim bojama ili sa šarama.
  • Prilagoditi tip veša i birati modele sa što manje izraženim šavovma i dezenima ( čipka recimo) , najbolje laserski sečen.
  • Birati dublje modele gde se pojas veša završava ispod pojasa pojasa helanki koji deblji i čvršći pa je i ocrtavanje manje.
top beli sa ukrštenim bretelama

Sensation helanke / klikni na fotku da vidiš proizvod

Stoga, pri izboru helanki, važno je obratiti pažnju na kvalitet materijala i izabrati one koje će nam pružiti podršku i pokrivenost koja nam je potrebna kako bismo se osećali sigurno i udobno tokom treninga.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena