fbpx

Pitanja koja se često postavljaju

Ako ne možete da nađete odgovor na vaše pitanje, kontaktirajte nas putem kontakt forme.


/

Koji je materijal?

Materijal je mešavina poliamida i elastina čijom kombinacijom dobijamo četverosmerno rastegljivu tkaninu koja omogućava koži da diše i brzo se suši.

Šta znači seamless?

Seamless helanke su helanke „bez“ šavova tj.u cilju postizanja što veće udobnosti, postoji samo jedan šav, sa unutrašnje strane nogavice.

Kako odabrati veličinu?

Ispod svakog artikla postoji tabela veličina koja je kreirana baš za taj model. Naša preporuka je da se uporedite Vaše obime sa obimima u tabeli.

Da li mogu da zamenim veličinu ukoliko izaberem pogrešnu veličinu?

Naravno, možeš zameniti, samo u tom slučaju snosiš troškove dostave u oba smera. Potrebno je da nas kontaktiraš putem kontakt forme

Rok za zamenu je 15 dana od dana preuzimanja pošiljke.

Da li mogu da vratim artikle?

Naravno, ukoliko želiš da vratiš poručeni artikal/le potrebno je da nas kontaktiraš putem maila kako bi ti poslali adresu na koju paket treba poslati. Rok za povraćaj je 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Sa robom je potrebno poslati račun i popunjen obrazac o odustanku od kupovine koji si dobila/o u paketu. Plaćena cena proizvoda se vraća kupcu po prijemu proizvoda, isključivo na tekući račun kupca. Prilikom povraćaja proizvoda, troškove dostave snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije pogrešan ili oštećen proizvod.

Način slanja i rok isporuke?

Porudžbine obavljene putem website se obrađuju tokom radnog vremena, svakim danom , od 8 do 21.00 časova a šalju narednog dana (porudžbine kreirane petkom se šalju u ponedeljak). Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu će stići obaveštenje o statusu porudžbine. Proizvode šaljemo DExpress kurirskom službom. Cena dostave je 390 rsd bez obzira na težinu i vrednost paketa a za iznose veće od 7000rsd poštarina je besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana od dana pristizanja obaveštenja da je porudžbina poslata.
Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena