fbpx

ZA SVAKI POKRET BEZ OGRANIČENJA


Ćao. Mi smo bračni i poslovni partneri, Željka i Branko.
Vlasnici smo brenda Tfitness.
Prodajom helanki bavimo se duže od 8 godina i slušajući naše klijentice, kreirali smo sopstveni brend koji uspješno traje već 3 godine.

KAKO JE NASTAO NAŠ BREND T FITNESS

Nekada davno, u jednom gradu…
Ovu priču mogli smo da započnemo kao neku bajku, jer to ona za nas svakako i jeste. Kada smo počeli prodaju helanki za trening, nismo znali da ćemo stići čak do ovde. Pa hajde da ti ispričamo kako je sve počelo.
Pre 9 godina aktivno smo trenirali u teretani. Branko je završio DIF (fakultet za sport) i to je inače njegova profesionalna ljubav. A ja sam kao i svako žensko pričala sa ženama, devojkama koje su vežbale u teretani sa nama. Nije baš da nisam vežbala, nego mi se ovo drugo činilo više zabavnije.
Šalu na stranu.
Otkrila sam da svaka od nas ima isti problem. Kako nabaviti kvalitetne, udobne, da ne spadaju i da se ne provide fitness helanke. I naravno da nas te helanke ne oderu sa cenama.
Tada smo Branko i ja počeli da istražujemo o tome. Na početku smo prodavali tuđe brendove. Devojke i žene koje su kupovale od nas, javljale su nam se i davale predloge šta da nabavljamo. Slušali smo ih. Međutim u ponudi nije bilo onoga što smo mi tražili.

Nakon nekoliko godina uspešne prodaje, naše klijentkinje su nas motivisale da na tržište ponudimo lični brend. Neizmerno im hvala zbog toga. Zahvaljujući njihovim predlozima mi smo unapredili naš posao.

Adapt crop top dug rukav crni na devojci


Saradnjom sa firmom iz Turske pokrenuli smo naš, sada već prepoznatljiv, brend.
Za cenu koju mi nudimo nigde drugo na svetu ne možeš kupiti sličan kvalitet.
Tome svedoči preko 10. 000 naših zadovoljnih klijentkinja u Srbiji ali i širom regiona. Klijentkinje van Srbije za isporuku se snalaze preko rodbine, prijatelja, poznanika… Jer trenutno radimo dostavu samo u Srbiji.

Robu ti šaljemo DExpressom na kućnu adresu i plaćaš je prilikom preuzimanja.

Budi bez brige, garantujemo ti za kvalitet jer sva naša roba prolazi proveru u Jugoinspekt-u (međunarodno priznata kontrolna organizacija u Srbiji i regionu za proveru kvaliteta robe i usluga).
Ako sluuučajno nešto ne bude uredu (iako se to retko dešava), mi vršimo zamenu i novac vraćamo do 15 dana nakon kupovine.
Namera nam je da i ako si studentkinja, možeš sebi priuštiti odličan komplet helanki za fitness. Zato su naše cene tako pristupačne.

U ponudi T fitness online shopa pronaći ćeš helanke od raznih materijala kao što su poliamid/elastin, seamless i sa scrunch detaljima koji oblikuju.
Sa čvrstim su pojasom koji ne spada i sa push up efektom. Možeš ih poručiti u standardnim S M L ili dvobroj S/M i M/L veličinama (u zavisnosti od modela).
Da ti olakšamo proces odabira tvojih omiljenih modela, pripremili smo tabelu sa veličinama.


Pre nego poručiš vodi se veličinama koje ti odgovaraju. (Te veličine ne upoređuj sa veličinama drugih brendova, ok.)
Ako helanke ne budeš sušila u sušilici imat ćeš ih godinama.

Nudimo ti naše najprodavanije modele fitness helanki, koje možeš detaljnije pogledati klikom na web shop.

Zamisli svoje telo u fitness helankama koje odlično ističu obline, vežbaš sa samopouzdanjem i bez brige da će ti helanke spasti, koža ti diše, ništa te ne steže i ne žulja, a tvoji pokreti su bez ograničenja. I tako ceo trening, svaki trening.

A ako ti zatreba pomoć, imaš neka dodatna pitanja ili želiš da poručiš neki model – piši nam.

Mi smo tu za tebe.

BRANKO NARANČIĆ PR 
TRGOVINA NA MALO POSREDSTVOM POŠTE I INTERNETA TFITNESS
NOVI SAD
Oblačića Rada 32/2/10
21000 Novi Sad
PIB 112424100
MB 66093034

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena