fbpx

Naša politika zamene proizvoda ili povraćaja novca je 14 dana od dana pruzimanja paketa. Ukoliko je prošlo više od 14 dana od preuzimanja paketa, ne možemo Vam ponuditi povraćaj novca ili zamenu artikla.

Da bi zamena ili povraćaj novca bio realizovan, proizvod treba da pošaljete u istom stanju kao što je primljen, nenošen, složen i u originalnom pakovanju.

U slučaju zamene za drugu veličinu ili drugi model, kupac snosi troškove dostave u oba smera (osim u slučaju da je kupac dobio oštećen ili pogrešan proizvod). Potrebno je da nas kontaktirate putem kontakt forme ili na mail adresu info@tfitness.rs kako bi se dogovorili oko adrese na koju je potrebno poslati proizvod/e.

Ukoliko želite da vratite poručeni artikal/le potrebno je da nas kontaktirate putem maila na mail adresu info@tfitness.rs kako bi Vam poslali adresu na koju paket treba poslati. Rok za povraćaj je 14 dana od dana preuzimanja pošiljke. Sa robom je potrebno poslati račun i popunjen obrazac koji možete preuzeti ovde o odustanku od kupovine koji ste dobili u paketu. Plaćena cena proizvoda se vraća kupcu po prijemu proizvoda, isključivo na tekući račun kupca. Prilikom povraćaja proizvoda, troškove dostave snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije pogrešan ili oštećen proizvod.

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u
prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani
delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme

U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara
naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas kontaktirate najkasnije
u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke.
Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti
potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema reklamacije
pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na uloženu reklamaciju i obavestićemo
Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 14 Dana od trenutka podnošenja
iste.
U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove
vraćanja robe ne snosi ( ime trgovca), već trošak pada na teret kupca.

 

Porudžbine obavljene putem website se obrađuju tokom radnog vremena, svakim danom , od 8 do 21.00 časova a šalju narednog dana (porudžbine kreirane petkom se šalju u ponedeljak). Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu će stići obaveštenje o statusu porudžbine. Proizvode šaljemo DExpress kurirskom službom. Cena dostave je 390 rsd bez obzira na težinu i vrednost paketa a za iznose veće od 7000rsd poštarina je besplatnaRok isporuke je 1-3 radna dana od dana pristizanja obaveštenja da je porudžbina poslata. U svakom poslatom paketu se nalazi račun kao i izjava o odustanku od kupovine.

S obzirom da svaka zemlja definiše Zakone o prometu roba i usluga, može se dogoditi da NEZAVISNO OD NAS neke službe obračunaju dodatne troškove na našu robu i usluge, (troškove poštarine, otvaranja i kontrole paketa, carine, ponovne dostave, promene adrese dostave i slično).Preporuka je da se pre poručivanja robe proveri da li postoje posebne zabrane za zemlju iz koje se porudžbina obavlja. Sve troškove po navedenom, snosi kupac.

Potrebna ti je pomoć?

Za pitanja o zameni artikla ili povraćaja novca kontaktiraj nas na info@tfitness.rs.

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena