fbpx

Zašto odabrati Squat Proof helanke?

Ove helanke su napravljene od visokokvalitetnih, neprozirnih materijala s dodatkom elastina ili spandeksa. Ovo osigurava da zadrže svoj oblik i, što je najvažnije, neprozirnost, bez obzira na rastezanje.

Zaboravite na strah od pucanja šavova. One imaju pojačane šavove, što garantuje trajnost, posebno u oblastima pod tenzijom kao što su prepona i butine.

Široki, prilagodljivi pojas je česta karakteristika squat proof helanki za trening. Ne samo da sprečava neželjene naborane, već pruža dodatnu podršku i osigurava da ostanu na mestu, bez obzira na intenzitet vežbanja.

Kada ste sigurni u svoju opremu, trenirate snažnije, čučnete dublje i vežbate s više samopouzdanja nema više ograničenja iz straha od prevelikog otkrivanja!
Squat proof helanke garantuju da pružaju potpunu neprozirnost prilikom čučnjeva, dok h push-up efekat obezbeđuje dodatnu podršku i oblikovanje zadnjice, ističući je na najbolji mogući način.

Push-up efekt naglašava vašu zadnjicu, dok squat proof garancija osigurava da se osećate slobodno i samouvereno prilikom svakog pokreta.

Squat proof helanke već su postale neizostavni deo garderobe svake dame posvećene fitnesu, ali kada kombinujete njihove prednosti sa efektom push-up-a, dobijate pravu modnu magiju.

Squat proof helanke sa push-up efektom ne samo da predstavljaju vrhunac inovacija u sportskoj modi, već i garantuju da svaka žena izgleda i oseća se neodoljivo dok postiže svoje fitnes ciljeve.

Pređite na squat proof i neka svaki čučanj bude svedočanstvo vaše snage, izdržljivosti i besprekornog osećaja za modu.

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena