fbpx

Push up helanke : Mitovi VS Činjenice

Push up helanke a pogotovo izraz seamless su relativno novi na našim prostorima i postoji mnogo zabluda u vezi a njima. Hajde da razbijemo nekoliko najčešćih mitova.

MIT: Sportske helanke su samo za teretanu.

ČINJENICA: Helanke su veoma svestran komad odeće. Savršene za gym, trčanje ali i šetnje, kafu sa prijateljicama ili šoping i bioskop.

MIT: Push up helanke su samo trend.

ČINJENICA: Push up helanke su dizajnirane da omoguće podršku i oblikovanje tela i zato su savršene i u svetu mode i fitnessa.

MIT: Push up helanke su neudobne i nepraktične

ČINJENICA: Kreirane su za udobnost i stil. Dubok pojas i rastegljiv materijal su recept za komfor. Nećeš ih osećati na sebi a oblikovaće figuru i dati ti samopouzdanje.

MIT: Helanke bi trebalo da su univerzalne veličine jer se rastežu.

ČINJENICA: Kao i kod odeće i kod helanki postoje veličine, i to sa razlogom. Kako je udobnost na prvom mestu, odabir prave veličine je itekako važan.

MIT: Sve helanke su iste.

ČINJENICA: Postoji mnogo vrsta helanki. Razlikuju se u materijalu i dizajnu a na osnovu aktivnosti za koje su namenjene.

MIT: Helanke možemo nositi samo ako imamo određeni oblik tela. 

ČINJENICA: Helanke su namenjene za sve građe i veličine. Pravi par helanki laskaće tvojoj figuri bez obzira da li si S ili L veličina.

Isprobaj komfor koji nude seamless push up helanke i pronađi pravi par za tvoju strast kako prema sportu tako i prema modi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena