fbpx
Sensation helanke push up bež stoji devojka

Od visokog struka do materijala: Kako izabrati helanke za trening koje naglašavaju naše obline

Prva stvar koju treba uzeti u obzir je kroj helanki. Tražite modele sa visokim strukom, jer to pomaže da se istakne prirodni oblik  zadnjice. Helanke za trening sa visokim pojasom takođe mogu pružiti čvrsto pristajanje bez žrtvovanja udobnosti, što ih čini idealnim za isticanje naših atributa.

Još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir je materijal helanki. Birajte materijale visokog kvaliteta koji pružaju dovoljno podrške i rastegljivosti kako biste izbegli neželjeno opuštanje ili gužvanje.

Dizajnerski elementi takođe mogu znatno uticati na to kako helanke ističu našu zadnjicu. Recimo modeli  koji imaju zakrivljene šavove nazad, mogu stvoriti vizuelno suptilno podizanje gluteusa.

Odabir prave boje može napraviti veliku razliku u isticanju naše zadnjice. Tamnije boje poput crne, teget ili tamno ljubičaste su idealne za stvaranje efekta koji stanjuje. Svetlije boje ili helanke sa uzorcima i kontrastnim bojama takođe mogu pomoći da se skrene pažnja na oblasti koje želimo da istaknemo.

Naše push up helanke dolaze sa naboranim detaljem na srednjem šavu zadnjice. Ova nabrana tkanina tkz “scrunch” stvara iluziju dubine i punoće, čineći izgled zadnjice čvršćom i obimnijom.

Limitless komplet / klikni na fotku da vidiš proizvod

Uvek se postarajte da odaberete pravu veličinu. Preuski par neće postići push up efekat a može i ograničiti pokret stvoriti osećaj neudobnosti, dok previše komotan par neće pružiti željeni efekat podizanja guze. Ako ste u nedoumici, pogledajte naš vodić za veličine ovde.

Da biste očuvali svoje helanke u najboljem stanju, uvek pratite uputstva za negu. Obično je najbolje prati ih naopako u hladnoj vodi i sušiti na vazduhu. Time se čuva elastičnost i oblikujuće karakteristike helanki.Više o održavanju možete pročitati u našem članku ovde.

Ukupno gledano, kada birate helanke za trening koje ističu vašu zadnjicu, važno je uzeti u obzir vaš tip tela, aktivnost koju ćete raditi i vaš stil. Uzimajući u obzir sve ove faktore, možete pronaći par helanki koji ne samo da izgledaju sjajno, već pružaju i udobnost i podršku koja vam je potrebna da savladate vežbanje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena