fbpx

Kako pravilno izmeriti obime

Da bi vam omogućili što manje stresa prilikom odredjivanja veličine (jer online kupovina jel 🤭) znate da za svaki model imamo tabelu sa merama… E tu dolazimo do problema da dosta devojaka nije sigurno kako da izmeri obime na pravi način…

Potreban vam je krojački metar. Ako ga već nemate kod kuće, uglavnom ga ima u teretanama a i kod kineza.

Ako kupujete helanke, najvažnije je da izmerite dobro bokove. Bokove merimo preko zadnjice ali ne gore visoko nego u delu gde smo najšire. Struk ne merimo preko pupka nego iznad (5-10cm) u delu gde smo najuže(i da helanke su obično toliko duboke). 

Što se grudi tiče, ako kupujete topić i ispod njega ne nosite brus(a obično ne ako top ima sundjere) onda merite obim grudi bez brusa. Ako kupijete crop majicu i ispod nosite brus(a obično nosite jer majice nemaju sundjere) onda merite preko brusa. A mi devojke znamo koliko ova 2 obima znaju da se razlikuju.

Nemojte da vas mrzi i nemojte ovo shvatiti kao cepidlačenje jer tih 2,3 5 cm vas deli od onog najvažnijeg a to je UDOBNOST!

I da, ako već niste, počnite da merite ovako napredak u formi ili mršavljenju, mnogo je bolja varijanta od stajanja na vagu.

Korpa
#
Zatvori filtere
Pretraga proizvoda
Cena